Kompletní realizace ČOV na klíč

Nabízíme kompletní servis od projektování přes získání všech potřebných povolení, provedení zemních prací až po instalaci čistírny. Primárně působíme v Plzeňském kraji, ale naše služby jsou dostupné kdekoli v České republice.

Podstata služby na klíč

Služba zahrnuje celý proces stavby domovní čistírny na vašem pozemku, přičemž se přizpůsobuje vašim specifickým požadavkům a představám. Nabízíme varianty od základního projektování až po úplnou realizaci, abyste se o nic nemuseli starat.

Realizace ČOV pro různé typy objektů

Naše služby jsou vhodné nejen pro rodinné domy, ale i pro chaty, chalupy, penziony a další ubytovací zařízení.

Průběh služby

Od prvního nezávazného setkání, přes tvorbu rozpočtu, projektování, získání povolení, dopravu a instalaci čistírny až po zprovoznění a údržbu. Všechny tyto kroky zahrnuje naše služba, přičemž instalace obvykle trvá maximálně tři dny.

Cenové varianty

Nabízíme tři hlavní cenové kategorie služeb – Basic od 39 900 Kč, Standard od 99 900 Kč a Premium od 179 900 Kč, přičemž každá zahrnuje odlišný rozsah služeb, od základních úprav po kompletní realizaci včetně vsakovacích objektů.

Osobní návštěva pro finální cenovou nabídku

Finální cena je stanovena až po osobní návštěvě a prohlídce pozemku, přičemž je třeba počítat s možnými specifickými požadavky, které mohou ovlivnit celkové náklady.

Doporučené typy ČOV

Preferujeme kvalitní čistírny s dobrým poměrem ceny a výkonu, jako jsou modely od ASIO, Aquatec a TopolWater.

Realizace v Plzeňském kraji a možnosti po celé ČR

Ačkoliv je naše domovská oblast Plzeňský kraj, jsme připraveni realizovat projekty ČOV kdekoli v ČR.

Výhody spolupráce s námi

Zajišťujeme kompletní servis od projektování po servis, s důrazem na kvalitu, efektivitu a cenovou dostupnost, včetně možnosti srovnání a přizpůsobení cen konkurence.

Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *